یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

تخفیف ۶۰ درصدی نمایشگاه بین‌المللی بوشهر برای تولیدات استاندارد

۱۲ مهر, ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹

تخفیف ۶۰ درصدی نمایشگاه بین‌المللی بوشهر برای تولیدات استاندارد

اقتصادتهران: مدیرکل استاندارد استان بوشهر گفت: با توافق انجام شده، شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی این استان برای واحدهایی که محصولات خود را مطابق استاندارد ملی تولید کنند، در میزان اجاره بهای غرفه‌های این نمایشگاه ۶۰درصد تخفیف می‌دهد.

به گزارش ایرنا، محمدرحیم بهره‌مند روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: همچنین شرکت نمایشگاه‌های استان بوشهر برای این تولیدکنندگان امتیازات جانبی دیگر نیز در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: براساس این توافق، شرکت نمایشگاه‌های بوشهر، در نمایشگاه پیش رو با موضوع لوازم خانگی، حمایت خود را در این زمینه از واحدهای تولیدی استاندارد آغاز کرده است.

بهره‌مند اظهار داشت: تولیدکنندگان می‌توانند از این طرح حمایتی، برای معرفی هرچه بهتر و بیشتر محصولات خود به مردم، نهایت استفاده را ببرند.

وی افزود: در این ارتباط از هم استانی‌ها انتظار می‌رود تا با خرید کالای استاندارد ایرانی، زمینه را برای پیشرفت و توسعه روزافزون صنعت کشور فراهم کنند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها