true

اقتصادتهران: مدیرعامل شرکت فولادمبارکه در آیین گرامیداشت سی و یکمین سالروز آغاز بهرهبرداری این شرکت گفت: رویای ما برای آینده جوان قهرمانی به نام فولاد مبارکه، همان خلق آیندهای بهتر برای ایران و ایرانی است. خلق آینده بهتر یک جمله و چند کلمه کوتاه نیست، بلکه رویایی پویا است که درون آن پویایی، رشد، تعالی نهادینه شده است چرا که ما قطعا در قبال آینده مسئول هستیم و خوشا به سعادت کسانی که تاریخ ساز و آینده ساز هستند نه جزئی از تاریخ.
آیین سی و یکمین سالروز آغاز بهرهبرداری شرکت فولادمبارکه با حضور محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل، معاونان، مدیران و جمعی از پرسنل فولاد مبارکه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۲ در این شرکت برگزار شد.
محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در این آیین گرامیداشت ضمن تبریک حلول ماه رجب و میلاد باسعادت حضرت امام محمد باقر (ع) اظهار کرد: نظریهپردازان حوزه سازمان و دانشمندان این حوزه سازمانها و شرکتهای بزرگ را به موجود زنده مثل انسان تشبیه میکنند و چرخه عمر این سازمانها را نیز مانند چرخه عمر انسان تصور میکنند، به همان شیوه که انسان دوران طفولیت، بزرگسالی و پیری دارد برای سازمانها نیز این دوران را متصور میشوند.
وی افزود: امروز جشن سی و یکمین سالگرد بهرهبرداری از فولاد مبارکه را پیش رو داریم و اگر بخواهیم این سازمان را به انسانی ۳۱ ساله تشبیه کنیم، چه تصویری در ذهن شما ساخته میشود؟ شاید بیشترین پاسخی که به ذهنها متبادر میشود، یک جوان مقاوم که اگرچه در قبال هجمهها، پستیها و بلندیهای دوران قرار گرفته و زخمهای دوران خورده ولی روز به روز و سال به سال، رشیدتر، مقاومتر و رعناتر شده و به قول «نیچه»، آنچه مرا نکُشد، قویترم میسازد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه افزود: این سازمان گرچه در طول دوران سختیها دیده ولی روز به روز قویتر از گذشته ظاهر شده و چهره یک جوان رشید مقاوم را در ذهنها متبادر میسازد، چه بسا این جوان حالا که به دوران بلوغ رسیده است خرج خانواده و شهر خود را هم میدهد و روی پای خود ایستاده است.
دغدغهها و روایت سه دهه گذشته شرکت فولادمبارکه
طیبنیا با اشاره به روایت سه دهه گذشته شرکت فولادمبارکه اظهار کرد: در دوران قبل از راهاندازی و در بحبوحه جنگ، دغدغه موسسان فولادمبارکه این بود که مجموعهای راهاندازی شود که بتواند کشور را از واردات محصولات فولادی بینیاز و آن را خودکفا کند تا همه به آن افتخار کنند و شاید این رویای آنها بود؛ در حالی که در دوران جنگ و کمبود نقدینگی و شرایط بحرانی آن زمان با حرفها و گمانهزنیهایی مواجه بودند و کسانی که میگفتند این کار جواب نمیدهد و اینجا روزی تبدیل به تپهای از صدها هزار تن تجهیز و آهن قراضه خواهد شد اما مصمم به راه خود ادامه دادند و این کارخانه را بنا کردند.
وی در ادامه به سال راه اندازی این شرکت پرداخت و گفت: در سال ۱۳۷۱ شاید در همین سالن این مجموعه افتتاح شد و رویا و هدف گردانندگان این مجموعه این بود که فولاد مبارکه به ظرفیت تولید ۲.۴ میلیون تن برسد که این امر محقق شد؛ در دهه بعد دغدغه توسعهها وجود داشت که این اتفاق هم افتاد و توسعهها به صورت پیاپی در این مجموعه رقم زده شد و رسیدیم به دوران نوجوانی این مجموعه، زمانی که دغدغه متولیان امر این بود که مجموعهای جهانتراز و متعالی داشته باشند که این اتفاقات هم با مشارکت همه کارکنان رقم خورد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه خاطر نشان کرد: امروز بعید است شما بتوانید پای در جایی از کشور بگذارید و اثری از آثار فولاد مبارکه را مشاهده نکنید. در هر خانه، کارخانه، خیابان، جاده نهتنها آثار محصولات این مجموعه، بلکه آثار دانش و سرمایههای انسانی که طی دهههای اخیر در این مجموعه شکل گرفت، در سراسر کشور مشهود است..
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=276575
false
true