true
اقتصادتهران: جمعی از اساتید دانشگاه و اهالی صنعت و بازرگانی بر همدل بودن تمام آحاد مردم در شرایط تورم و گرانی تاکید کردند.
به گزارش اقتصادتهران، در شرایط حساس کنونی که تحریم های ناجوانمردانه غرب، همه گیری کرونا و برخی سوء مدیریت ها و مشکلات دست به دست هم داده تا بحرانی کم سابقه را به اقتصاد کشور تحمیل کند و تورم و گرانی کمرشکن، معیشت و گذران روزمره مردم را با دشواری های زیادی مواجه کرده، ضروری است دور از فضای احساسی و تعصب برای حفظ منافع ملی و مهار گرانفروشی ها و افزایش کمرشکن قیمت ها و رونق تولید همدل و همراه شد.
اقتصاد نحیف ایران در مقطع کنونی، مجالی برای آزمون و خطا و میدان دادن به مدیران کم تجربه باقی نگذاشته و تنها با همت و نبوغ مدیرانی کارآزموده و متخصص، مردمی، باانگیزه و صبور و سیاستمدارانی پاکدست و درد آشناست که می توان از این شرایط دشوار عبور کرد. مدیرانی که در کوران حوادث انقلاب و دفاع مقدس آبدیده شده و حاضرند سرمایه اجتماعی و اعتبار خود را در این برهه تاریخی و در آخرین ماه های دولت برای عبور از بحران و نجات مردم هزینه کنند.
دکتر محسن مهرعلیزاده، مرد سالهای سخت دفاع و سازندگی که کارنامه ای درخشانی در مسوولیت های عالی اجرایی و مدیریت واحدهای بزرگ صنعتی دارد از توانمندترین مدیرانی است که می تواند با تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت بر بحران فزاینده واحدهای تولیدی، افزایش لجام گسیخته قیمت ها و چالش های پیچیده حوزه بازرگانی و تجارت غلبه کند.
مهرعلیزاده که تحصیل کرده دانشگاه تهران و دانشگاه تبریز و تیلبرگ هلند است. او که صاحب مطالعات گسترده ای در خصوص اقتصاد کلان و مهندسی اقتصاد است از اعضای موسس انجمن مهندسین مکانیک ایران در سال ۱۳۶۶ میباشد. طراحی و اجرای خطوط تولید وانت نیسان ۲۰۰۰ در کاخانجات سایپا در سال ۱۳۶۱ و طراحی توسعه خطوط تولیدی خودرو در شرکت های خودرو ساز ایرانی در سال ۱۳۶۳ از دیگر خدمات ماندگار این مدیر موفق در عرصه صنعت است. این عملکرد موفق همچنان در جایگاه معاونت وزیر صنایع سنگین در امور صنعتی و بهره برداری و عضویت هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از سال ۱۳۶۴ تا سال ۱۳۶۹ ادامه داشته است. حضور در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جبهه های جنگ در ایام دفاع مقدس و مدیریت نهاد نوپای جهادسازندگی در شهرستان مراغه ازنخستین عرصه های فعالیت مدیریت کشوری ایشان بوده است.
چهار سال مدیریت او در سمت استانداری خراسان بزرگ که هنوز یکپارچه بود، تحول عظیمی در بخش های صنعت و اقتصاد این استان رقم زد. ایجاد شرکت خودروسازی خراسان و اجرای پروژه های توسعه راه آهن خراسان از جمله راه آهن بافق_ مشهد و ایجاد اولین بورس منطقه ای در استان خراسان در سال ۷۹ و اجرای پروژه های ماندگار استانی، آغازگر تحول بزرگ صنعت و اقتصاد استان خراسان شد. فعالیت های این مدیر خوشنام باعث ایجاد ثبات و امنیت در مرزهای شرقی کشور گردید که به مدت چند دهه از ناامنی در شرق کشور رنج می کشید. ایجاد و تاسیس و توسعه بخش های بزرگی از منطقه آزاد کیش و پایه گذاری و توسعه شهرک های صنعتی منطقه آزاد کیش و بنیان گذاری اولین شرکت هواپیمایی غیر دولتی کشور با نام هواپیمایی کیش ایر در سال ۱۳۷۰، نام مهرعلیزاده را به عنوان موسس و بنیانگذار اندیشه نخستین قطب گردشگری کشور در منطقه آزاد کیش آنهم در دهه ۶۰ مطرح می کند.
مطرح شدن نام دکتر مهرعلیزاده موجی از امید و خوشبینی در عرصه صنعت و اقتصاد ایران به راه انداخته است.
جمعی از اساتید دانشگاه و اهالی صنعت و بازرگانی ایران
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=193795
false
true