true
اقتصادتهران: مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: اختصاص بودجه به بیمارستانهای ملکی سازمان تأمین اجتماعی مبتنی بر عملکرد با هدف ارتقای کمی و کیفی خدمات درمانی اجرا میشود و به هیچ عنوان به مفهوم خودگردانی بیمارستانها نیست.
به گزارش روز چهارشنبه سازمان تامین اجتماعی، مصطفی سالاری در نشست شورای راهبردی شرکای اجتماعی که با حضور روسا و نمایندگان کانونهای کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی برگزار شد؛ اظهار داشت: در طرح اختصاص بودجه مبتنی بر عملکرد و ارتقای بهرهوری بیمارستانها وضعیت هر یک از مراکز درمان به ویژه در مناطق محروم و این مهم که برخی از مناطق با محدودیت ضرایب مشخصی با توجه به عملکرد سنوات قبل برای تعرفهها لحاظ شده است؛ مود توجه قرار میگیرد.
وی درباره طرح بودجهریزی مبتنی بر عملکرد و ارتقای بهرهوری بیمارستانها نیز افزود: با اجرای این طرح تفویض اختیار به روسای بیمارستانها نیز انجام شده است؛ که مدیریت بهینه منابع و ارتقای کمی و کیفی خدمات به بیماران هم با استفاده از هر یک از ظرفیتهای موجود انجام شود.
سالاری در ادامه اختصاص بودجه ثابت و معین به بیمارستانها را موجب کاهش انگیزه و اختیارات مدیران و کارکنان بخش درمان برای ارتقاء خدمات عنوان کرد و گفت: در طرح بودجهریزی مبتنی بر عملکرد و ارتقای بهرهوری دستورالعملهای مشخصی به منظور تشویق کارکنان، توسعه تجهیزات، جذب کادر درمانی و ارتقاء هتلینگ بیمارستانهای تأمین اجتماعی طراحی شده است؛ که با اجرا از منابع تخصیص به حوزه درمان حداکثر استفاده جهت خدمت موثر به بیمه شدگان انجام پذیرد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین بر آمادگی این سازمان به منظور دریافت نظرات و دیدگاههای شرکای اجتماعی تأکید کرد و افزود: این طرح براساس اختیارات مدیریتی سازمان تأمین اجتماعی به اجرا گذاشته شده است و در صورت نیاز به انجام اصلاحات نیز در این چارچوب قابل اجراء است. هدف سازمان تامین اجتماعی درآمدزایی و خودگردانی بیمارستان ها نیست و این طرح به منظور افزایش کمی و کیفی خدمات درمانی و همچنین بهبود عملکرد و مدیریت بهینه منابع مالی انجام می شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: ۶ ماه گذشته سازمان تامین اجتماعی ۱۰ هزار میلیارد تومان به مراکز درمانی طرف قرارداد دانشگاهها و ۶ هزار میلیارد تومان به مراکز درمانی غیر دانشگاهی بدهکار بود.
وی با افزود: امروز پرداخت سازمان تامین اجتماعی به مراکز درمانی طرف قرارداد دانشگاهی و غیر دانشگاهی منظم است و در حال حاضر بدهی معوق این سازمان به سه هزار میلیارد تومان رسیده است و به زودی مطالبات مراکز دانشگاهی نیز تسویه می شود.
سالاری ادامه داد: پرداخت مطالبات بخش درمان نیز در اولویت است تا اعتبار دفترچههای درمان احیا شود و این اقدام بی شک به نفع آحاد جامعه تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است.
وی با بیان اینکه توسعه خدمات درمانی تامین اجتماعی نیز در دستور کار قرار گرفته است؛ یادآور شد: پرونده الکترونیک نیز باید در سراسر کشور مستقر و هر یک از مراکز اعم از ملکی و غیر ملکی به این طرح متصل شوند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=176160
false
true