اقتصاد تهران
شماره خبر : 230759
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
اقتصاد تهران

بیش از ۸۰ محصول تولیدی پارک فناوری اطلاعات، در بازار داخلی و خارجی

اقتصادتهران: وزیر ارتباطات گفت: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، در حال حاضر میزبان بیش از ۵۰ شرکت نوآور در حوزه فناوری اطلاعات است که بیش از ۸۰ محصول تولیدی آن‌ها را روانه بازارهای داخلی و بین‌المللی می‌شود.  

‌به گزارش ایرنا، «عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات در صفحه اینستاگرام خود نوشت: چند روز قبل سرزده به پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در بزرگراه تهران کرج رفتم و همان‌طور که حدس می‌زدم با نوآوری‌ها و خلاقیت‌های جالبی روبرو شدم.

وی افزود: از فضاهای کاری، زیرساخت‌ها، امکانات و مزیت‌های پارک و تعدادی از شرکت‌های نوآور مستقر در آنجا دیدن کردم. خدایی این جوان‌های ایران هر کاری اراده کنند،  قادر به انجامش هستند، مهم این است که باورشان کطقفبقنیم و سر راه‌شان مانعی ایجاد نکنیم.

زارع‌پور تاکید کرد: این پارک در حال حاضر میزبان بیش از ۵۰ شرکت نوآور در حوزه فناوری اطلاعات است که بیش از ۸۰ محصول تولیدی آن‌ها را روانه بازارهای داخلی و بین‌المللی می‌شود.