اقتصادتهران: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از برنامهریزی برای بهینهسازی مصرف نهادهها براساس کیفیت و عیار ماده مغذی به ویژه پروتئین خبر داد.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید احمدرضا سیدعلیان، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر کیفیت کنجاله سویای استحصالی از کارخانجات روغنکشی داخلی، مطلوب و مورد تأیید این دفتر نیست و توقع ما از حداقل عیار پروتئین کنجاله سویا ۴۲ درصد است.
وی افزود: بنا بر گزارشهای رسیده به این دفتر، درصد پروتئین در برخی کنجالههای استحصالی داخلی به زیر ۳۸ درصد کاهش یافته که مورد اعتراض ما و تولید کنندگان دام و طیور قرار گرفته است.
سیدعلیان اظهار کرد: در حالی که امروز کارخانجات روغنکشی دنیا با بهرهبرداری از نسل ۵ تکنولوژی این کارخانجات، اقدام به تولید میکنند، تکنولوژی کارخانجات روغنکشی ما نسل ۲ است که باعث تولید کنجالههایی با درصد رطوبت بالاتر شده است.