اقتصاد تهران
شماره خبر : 279417
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۸
اقتصاد تهران

بم از قطب‌های مهم و بزرگ تولید خودرو کشور به شمار می‌رود

اقتصادتهران: مراحل ساخت یک شرکت بخش خصوصی تولید قطعات خودرو با ظرفیت تولید سه تا پنج میلیون قطعه در سال عصر چهارشنبه با حضور استاندار کرمان در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم آغاز شد.

به گزارش اقتصادتهران، این شرکت از مجموعه واحدهای موسوم به «رایزکو» در زمینی به مساحت ۵۵۰ هزار مترمربع ، اعتبار ۱۷۵ میلیون یورو سرمایه گذاری ارزی و ۳.۵ همت (۳۵ هزار میلیارد ریال)سرمایه گذاری ریالی راه‌اندازی می شود.

استاندار کرمان در آیین کلنگ زنی این واحد تولیدی گفت: منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم ظرفیت بزرگ ملی در حوزه خودروسازی به شمار می‌رود که به دنبال توسعه است.

محمد مهدی فداکار اظهار داشت: با توجه به افزایش ظرفیت تولید خودرو در این منطقه، از مهمترین نیازهای این حوزه حضور شرکت‌های قطعه ساز مطرح است.

استاندار کرمان افزود: منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید مقررات خاص خود و همچنین مدیریت منسجم و موفقی دارد و وظیفه ما ایجاد و تقویت زیرساخت‌های موجود برای پاسخگویی نیازهای سرمایه‌گذار است.

وی عنوان کرد: استان کرمان ظرفیت‌های بی‌شمار دارد که بخشی از آن در بم وجود دارد که انرژی خورشیدی، ظرفیت‌های کشاورزی و قطب صنعتی خودرو نیز از جمله این ظرفیت ها است.

فداکار با اشاره به اینکه تولید خودرو در بم از مرز ۲۰۰ هزار دستگاه گذشته است اضافه کرد: دولت باید در امر تسهیل و روان سازی کارها به سرمایه گذار کمک کند.