شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

بسیج سازندگی ۴۰ طرح اقتصاد مقاومتی در گچساران اجرا کرد

۱۵ مهر, ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۴

بسیج سازندگی ۴۰ طرح اقتصاد مقاومتی در گچساران اجرا کرد

اقتصادتهران: مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه گچساران گفت: ۴۰ طرح کوچک و بزرگ تولیدی اقتصادی در زمینه های مختلف از سال گذشته تاکنون در این شهرستان اجرا شده است.

سرهنگ دوم پاسدار فردین خلیلی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال‌زایی در راستای اقتصاد مقاومتی در این شهرستان پرداخت شد.

وی اظهار داشت: این تسهیلات پس از بررسی طرح‌های تولیدی در عرصه‌های ۱۲ گانه اقتصاد مقاومتی، پرداخت شد.

خلیلی بیان کرد: طرح های اقتصاد مقاومتی در زمینه پرورش دام سبک و سنگین، تولید عسل، دامپروری، تولید محصولات گلخانه‌ای و خیاطی در این شهرستان راه اندازی شده است.

وی تصریح کرد: بسیج سازندگی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با عنوان جهاد سازندگی به منظور ایجاد عمران و آبادانی در مناطق محروم نقش برجسته‌ای داشته است.

خلیلی گفت: یک میلیاردو ۷۰۰ میلیون ریال از ابتدای امسال تاکنون برای طرح های اقتصاد مقاومتی این شهرستان اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: ۱۴ متقاضی در زمینه های مختلف برای دریافت تهسیلات اقتصاد مقاومتی به بانک عامل معرفی شدند.

سال ۹۴، ۱۰۲ طرح اقتصادی در زمینه‌های مختلف با اعتباری بیش از ۱۷ میلیارد ریال و در سال ۹۵ بیش از ۵۰ طرح اقتصاد مقاومتی در این شهرستان اجرا شد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها