اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو از برگزاری کارگاه آموزشی مبارزه باجانوران مضرشهری درمنطقه دو با هدف کنترل جمعیت و راههای مبارزه با موش خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، عباس صمدیان با اعلام خبرفوق افزود: اجرای تمهیدات ویژه و جلب مشارکتهای مردمی و آموزش و اطلاع رسانی در سطح نواحی ۹ گانه منطقه (۲۲محله) را از دیگر اقدامات در دست اجراست و برای افزایش میزان آگاهی شهروندان نسبت به مقوله های شناخت، کنترل جمعیت و راه های مبارزه با موش کارگاه های آموزشی در خانه های سلامت و سرای محله ها به صورت مستمر اجرا می شود.
صمدیان گفت: شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی که به ابتکار اداره ساماندهی منطقه برنامه ریزی و برگزارشده بود، نکات آموزنده ای راجع به مضرات و فواید و دلایل وجود موش ها در شهر و عوارض ناشی ازعدم مبارزه با آنها را فرا گرفته و کتابهای آموزشی در این خصوص نیز میان هریک از آنها توزیع گردید.
وی همکاری و مشارکت شهروندان را در رعایت اصول بهداشتی و جمعآوری زباله را در پیشگیری از افزایش و تولید حیوانات مضر شهری موثر برشمرد و تصریح کرد: در پی اجرای طرح های ضربتی مبارزه و کنترل جانوران مضر شهری و برپایی ایستگاه های آموزش شهروندی، تعداد پیام های ۱۳۷ مربوط به طعمه گذاری کاهش یافته است.
دیدگاه ها بسته هستند.