اقتصادتهران: به مناسبت هفته ملی دیابت، مراسم اختتامیه کمپین نه به دیابت به همراه مسابقه آشپزی همگانی با عنوان “نه به دیابت با تغذیه سالم” در دریاچه ی شهدای خلیج فارس با حضور نماینده سازمان بهداشت جهانی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی منطقه ۲۲، عظیمی رئیس اداره سلامت منطقه، در این باره گفت: « به مناسبت هفته ملی دیابت، مسابقه بزرگ آشپزی با تلاش اداره سلامت منطقه ۲۲ با مشارکت انجمن دیابت ایران، دبیران کانون پیشگیری از دیابت و چاقی و شرکت دریچه نو روز پنج شنبه دوم آذرماه سالجاری از ساعت ۱۸ تا ۲۱ در فازشرقی دریاچه شهدای خلیج فارس و در حاشیه مراسم اختتامیه کمپین نه به دیابت برگزار می شود.
وی از برگزاری دهها ویژه برنامه سلامت محور همزمان با هفته ملی دیابت با شعار ” دیابت و زنان: حق ما داشتن آینده ای سالم ” در منطقه ۲۲ با هدف فرهنگ سازی عمومی زندگی سالم همراه با تغذیه صحیح و ورزش خبر داد و گفت: مراسم اختتامیه کمپین نه به دیابت با حضور هنرمندان و چهره های سرشناس برگزار و تشکیل حلقه ی آبی که نماد روز دیابت است، تقدیر با اهدای جوایز نفیس از شرکت کنندگان و پذیرایی از شهروندان از جمله برنامه هایی است که برای شهروندان و شرکت کنندگان در نظر گرفته شده است.»
گفتنی است در این مراسم به منظور ارتقای کیفیت برگزاری مسابقه از ۲ سرآشپز معروف برای داوری مسابقه آشپزی دعوت شده و به قید قرعه ۳۰ نفر برای داوری و شرکت در مسابقه انتخاب می شوند.