اقتصادتهران: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۶ از برپایی گذر کارآفرینی و مهارت آموزی در بلوار کشاورز در سال حمایت از کالای ایرانی و تولید ملی خبر داد و گفت: بر همین اساس کارآفرینان برتر به شهروندان علاقه مند آموزش داده و شرایط را برای حضور آن ها در بازار کار فراهم می کنند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، مهرشاد الله ویردی توضیح داد: این گذر به منظور افزایش مهارت های ارتباطی شهروندان تا شروع ماه مبارک رمضان در محدوده خیابان نادری تا فلسطین برپا بوده و در صورت استقبال شهروندان در ماه رمضان نیز به فعالیت خود ادامه می دهد.
الله ویردی تصریح کرد: به همت دانشکده کارآفرینی، ان جی ا ها و مراکز کارآفرینی و خانه های رشد مناطق بالغ بر ۵۰ غرفه در این گذر ایجاد شده و خدمت رسانی می کند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۶ تصریح کرد: با توجه به سال حمایت از کالای ایرانی پیش بینی شده با ایجاد گذرهای این چنین بتوان اشتغالزایی کرده و فرصت های خوبی را برای افراد علاقه مند ایجاد کرد.
اجتماعی الوند و مجتمع شهربانو به منظور ارائه اموزش های مهارتی و ایجاد کارآفرینی اشاره کرد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۶ تصریح کرد: بر همین اساس دانش آموختگان دوره فنی مکانیک خودرو و شیرینی پزی توانسته اند به بازار کار راه یابند.