یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

برق ۴۰ اداره پُرمصرف قطع شد

۱۸ تیر, ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۸

برق ۴۰ اداره پُرمصرف قطع شد

اقتصادتهران: هم‌زمان با عبور مصرف برق کشور از مرز ۷۰ هزار مگاوات، تشدید برخورد با ادارات پرمصرف در دستور کار توزیع برق پایتخت قرار گرفته است و بر همین اساس امروز برق ۴۰ اداره پرمصرف شهر تهران قطع شد.

شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع دستگاه‌های اداری و اجرایی شهر تهران می‌رساند به دنبال ثبت رکورد ۷۱ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیاز مصرف برق کشور، به‌منظور اطمینان از پایداری شبکه توزیع برق و در راستای تأمین آسایش و آرامش همه هموطنان، تشدید برخورد با ادارات پرمصرف در دستور کار نیروهای اجرایی این شرکت قرار گرفته است.

اداراتی که مطابق با مصوبه ابلاغی هیئت دولت اقدام به کاهش مصرف برق نکنند بدون اغماض مشمول قطع برق شده و وصل مجدد انشعاب با طی مراحل اداری تعیین شده امکان‌پذیر خواهد بود؛ همچنین اداراتی که همکاری مناسبی در این زمینه نداشته‌اند به استانداری تهران نیز معرفی خواهند شد.

بر اساس این گزارش امروز (یکشنبه ۱۸ تیرماه) انشعاب برق ۴۰ دستگاه اداری پرمصرف پایتخت به دلیل بی‌توجهی به اخطارهای داده شده قطع شده و مطابق اعلام قبلی، روزهای شنبه هر هفته اسامی ادارات پرمصرف به‌منظور اطلاع عموم هم‌وطنان منتشر خواهد شد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها