true
رییس بازرسی ویژه سازمان حمایت تاکید کرد: اگر واحدهای صنفی، عمدهفروشان و یا بنکداران اقدام به دلالی و واسطهگری کنند با آنها برخورد می کنیم ولی اگر متخلف شخص حقیقی باشد، برخورد با وی وظیفه سازمان حمایت نیست.
رضا زرین گل در پاسخ به این سوال که رییس اتحادیه میوه خواستار برخورد جدی سازمان حمایت با فعالیت دلالان میادین شده است گفت: با مراکزی که تخلف کرده برخوردهای قانونی لازم را انجام میدهیم و هر گونه گزارش و یا شکایتی به ما ارسال شود به آن رسیدگی میشود.
به گفته وی احتکار و امتناع از عرضه، عدم صدور فاکتور و درج نکردن قیمت از مهمترین تخلفات واحدهای صنفی به شمار مي رود اما درصد بیشتر تخلفات را گرانفروشی به خود اختصاص داده است.
رییس بازرسی ویژه سازمان حمایت تاکید کرد: کنترل، پایش و قیمتگیری روزانه از کالاهای اساسی، خدمات حساس و ضروری از مهمترین فعالیتهای ما در اين حوزه محسوب میشود.
همچنین مدیربازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران گفت: اجبار واحدهای صنفی برای نصب برچسب قیمت بر روی کالاها با هماهنگی واحد بازرسی سازمان حمایت انجام میشود.
سید حسین فرجی در گفتو گو با ایسنا با بیان اینکه خوشبختانه در یک ماه اخیر با اقداماتی که از طرف دولت و واحدهای بازرسی و نظارت اصناف انجام شد شاهد کمترین تخلفات بودیم توضیح داد: ثبات قیمت کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم و انجام بازرسیهای دقیق از مهمترین دلایل کاهش تخلفات واحدهای صنفی بود.
وی گفت: تلفن 124 پیگیرشکایات مردمی بوده و در سازمان صنعت و معدن استانها مستقر است و مردم هر گونه شکایتی که از واحدهای صنفی داشته باشند می توانند با این شماره تماس بگیرند.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران ادامه داد: یکی از اقدامات مهم و ضروری که باید در واحدهای صنفی و خردهفروشی اجرا شود، الزام خردهفروشان به نصب اتیکت قیمت بر روی کالاها است چون در این صورت حق انتخاب به مصرفکننده داده میشود و حقوق او محفوظ میماند.
وی بیان کرد: بحث نصب قیمت بر روی کالاها در قانون نظام صنفی به عنوان یکی از وظایف واحدهای صنفی تعریف شده و در قانون حمایت از حقوق مصرفکنندگان نیز این مساله تاکید شده است که در صورت رعایت نکردن این موضوع جرائمی برای واحدهای صنفی در نظر گرفته شده است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=9643
false
true