اقتصاد تهران
شماره خبر : 12587
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
اقتصاد تهران

برای مشخص شدن تکلیف آزادراه شمال 2 ماه دیگر صبر کنید

اقتصادتهران: رئیس بنیاد مستضعفان درباره آخرین وضعیت آزادراه تهران- شمال گفت: تا دو ماه دیگر تصمیمات بنیاد برای آزادراه تهران-شمال را ‌اعلام می‌کنم اما درحال حاضر اظهار نظری در این باره ندارم.

محمد سعیدی‌کیا در پاسخ به اینکه در نهایت بنیاد به عنوان شریک دولت در آزادراه تهران-شمال؛ چه برنامه‌هایی برای تکمیل این آزادراه نیمه کاره دارد؟ گفت: تا دو ماه دیگر تصمیمات خود را برای آزادراه تهران- شمال ‌اعلام می‌کنم.

مسیر آزادراه از محل تقاطع غیر همسطح بابزرگراه شهید همت و بزرگراه آزادگان شروع و در امتداد درهکن پس از گذشتن از حاشیه روستای سولقان به تدریج از منطقه کوهستانی توچال عبور کرده و سپس توسط تونل تالون به طول ۴۸۵۰ متر این رشته کوه را قطع نموده و در دامنه های شمالی آن در منطقه دوآب شهرستانک قرار می‌گیرد.

پس ازآن، مسیر به موزات جاده قدیم کرج-چالوس امتداد می‌یابد و در دره سرهنگ وارد تونل البرز به طول ۶۳۵۰ متر شده و در پل زنگوله خارج می‌شود،سپس با عبور از ارتفاعات البرز به موازات جاده موجود کرج-چالوس تا شهر چالوس ادامه یافته و در نهایت با یک تقاطع غیر همسطح به کمربندی نوشهر – چالوس -تنکابن متصل می‌شود.

بنیاد مستضعفان به عنوان شریک دولت در آزادراه تهران شمال، سهم زیادی در ساخت این پروژه دارد اما در طول سال‌های گذشته فقط ساخت قطعه 4 این آزادراه به پایان رسیده و ساخت قطعه دو و سه به جز ساخت یک تونل هنوز انجام نشده است، ضمن آنکه قرار بود افتتاح قطعه یک این آزادراه هم سال گذشته انجام شود که با گذشت 6 ماه از آغاز سال جدید، خبری مبنی بر بهره برداری از این بخش، اعلام نشده است.