اقتصاد تهران
شماره خبر : 124540
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۴/۰۱
اقتصاد تهران

بانک آینده بیش از ۲ هزار فقره وام ازدواج اعطا کرده است

اقتصادتهران: بانک آینده، در سه ماه نخست سال ۱۳۹۷، بیش از ۲ (دو) هزار فقره وام قرض­الحسنه ازدواج، به متقاضیان اعطا کرده است.

بانک آینده، با اشاره بر ضرورت توزیع بهینه تسهیلات و اهمیت عدالت توزیعی به موازات افزایش تعداد شعب جدید خود در سراسر کشور، اعلام کرد: با ایجاد زیرساخت­های ضروری و اخذ تأیید بانک محترم مرکزی جمهوری اسلامی ایران، تاکنون ۱۴۰ شعبه از ۲۰۲ شعبه بانک آینده، به «سامانه ازدواج»، متصل شده­اند.

گفتنی است؛ در چارچوب عمل به مسئولیت اجتماعی، امر تسهیل و تسریع در پرداخت وام قرض­الحسنه ازدواج به متقاضیان و جوانان در مناطق کمتر برخوردار، در دستور کار بانک آینده قرار گرفته و در همین راستا، اخذ موافقت در خصوص ۳۱۳ زوج تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، در استان هرمزگان در حال پی­گیری است.

بانک آینده، هم­­چنین با تأکید بر این که طبق روال تعریف شده برای سال ۱۳۹۶ و با مراقبت و نظارت مستمر مدیریت شعب، تلاش می کند؛ روند عدم وجود صف انتظار برای اعطای خدمات و تسهیلات به متقاضیان وام ازدواج، حفظ شود. بانک آینده، با سرافرازی، اعلام کرد: هیچ­گونه پرونده پرداخت تسهیلات ازدواج از سال گذشته (۱۳۹۶)، در حال حاضر مفتوح و در دست اقدام نیست و تسهیلات تقاضا شده کُلاً، پرداخت شده است.