اقتصاد تهران
شماره خبر : 257526
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۷
اقتصاد تهران

باز شدن گره ترافیکی بلوار امام ‌خمینی (ره) پس از ۱۱ سال

اقتصادتهران: شهردار دیار مهر و ایمان با اعلام اینکه در پی تخریب ملک معارض بلوار امام خمینی (ره)، یکی از مطالبات اساسی ساکنان منطقه ۱۰ محقق شد، تاکید کرد: با آزادسازی کامل این معبر، گره ترافیکی ۱۱ ساله تقاطع خیابان خوش با بلوار امام خمینی (ره) رفع و امنیت اجتماعی به اهالی این محله باز‌گشت.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، «مهدی اخ الصنایع» با اعلام این خبر گفت: طرح تعریض بلوار امام خمینی (ره) از سال ۹۰ آغاز و طی این مدت عمده عملیات تعریض معبر انجام شده بود، جز عدم تخریب یک ملک معارض که به مانعی در تکمیل این پروژه بدل شده بود.

وی ادامه داد: علاوه بر مشکلات ترافیکی که این ملک در مسیر ترددی بلوار امام خمینی (ره) ایجاد کرده بود، این مکان مخروبه به محلی برای ارتکاب انواع بزه و آسیب‌های اجتماعی بدل شده و امنیت و آسایش روانی ساکنان را مختل کرده بود.

شهردار منطقه با تاکید بر اینکه مجموعه مدیریت شهری به هیچ عنوان تضییع حقوق شهروندان را برنمی‌تابد، اظهار داشت: با پیگیری مستمر این موضوع در دو ماه اخیر از طریق مراجع قانونی و قضایی، سرانجام حکم تخریب ملک صادر شد و شهرداری منطقه با کمک و حمایت فراجا و قوه قضاییه بدون فوت وقت، شب گذشته برای رفع معضل اقدام و ملک معارض را تخریب کرد.

به گفته اخ الصنایع، با این رفع معارض، بلوار امام خمینی (ره) در تقاطع خیابان خوش افزایش گذر خواهد داشت و با اجرای تمهیدات ترافیکی، بخش زیادی از بار ترافیکی این محله کاهش پیدا می‌کند.

وی افزود: جلب رضایت ساکنان منطقه و تسهیل شرایط تردد شهروندان و رفع گره‌های ترافیکی تقاطع خیابان خوش با بلوار امام خمینی (ره)، تخریب این ملک را به یکی از مطالبه‌‌های اساسی اهالی منطقه ۱۰ از شهرداری بدل کرده بود.