اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ گفت: در آستانه سال نو و در طرح آسمان آبی زمین پاک پل های عابر مکانیزه و سایر المان های ترافیکی بازبینی و رفع عیب می شوند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، حمید ناصحی در حاشیه بازدید میدانی از طرح انضباط شهری و رفع زوائد فیزیکی از سطح معابر گفت: به منظور افزایش ایمنی تردد عابران پیاده به ویژه افراد سالخورده و کم توان و زیباسازی نمای بصری شهری کلیه پلهای عابر پیاده موجود در سطح منطقه بازبینی و رفع عیب شد.
وی افزود: در این راستا پل های عابر مکانیزه موجود در بزرگراه رسالت، بزرگراه امام علی، بزرگراه شهید صیاد شیرازی، شهید زین الدین و همت و…. در دستور کارقرار گرفت.
ناصحی با اشاره به اقدامات پیش بینی شده برای افراد سالخورده و کم توان گفت: به منظور رفاه حال سالخوردگان، پل های مکانیزه موجود در سطح منطقه به جهت اهمیت کارایی برای سالخوردگان وکودکان مورد ارزیابی و رفع معایب آسانسور و روشنایی قرار گرفت.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ در ادامه از رنگ آمیزی المان های ترافیکی خبر داد و گفت: در طرح آسمان آبی زمین پاک، شستشو، پاکسازی ورنگ آمیزی المانهای ترافیکی و مبلمان شهری سطح منطقه در دستور کار قرار گرفت.
وی بهسازی و نصب المانهای بوستانی را از دیگر اقدامات طرح آسمان آبی زمین پاک عنوان کرد و گفت: به منظور رفاه حال افراد معلول و کم توان، دستکهای ترافیکی موجود در بوستان ها بهسازی و رنگ آمیزی شد.
ناصحی تصریح کرد: این طرح تا پایان سال جاری در محلات ۲۰ گانه اجرا میشود.