پنجشنبه, ۱۶ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

ایجاد تحول باید در دستور کار مدیران قرار گیرد

۲۳ اسفند, ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۲

ایجاد تحول باید در دستور کار مدیران قرار گیرد

اقتصادتهران: یکی از اولویت‌های مدیران و روسای ادارات منصوب شده ایجاد«تحول» در فعالیت‌ها و مجموعه‌ها باید باشد.

به گزارش اقتصادتهران، مدیرعامل بانک توسعه تعاون در مراسم معارفه روسای برخی از سازمان‌های تابعه و ادارات بانک اعلام کرد:در انتصاب مدیران سه شاخص کارآمدی، تعهد و جوانگرایی مدنظر قرار داشته است.

محمد شیخ حسینی افزود: افرادی که به عنوان مدیر معرفی می‌شوند علاوه بر ویژگی‌های عمومی باید روحیه جهادی و انقلابی داشته باشند.

وی ادامه داد: تغییر و جابجایی شغلی برای حفظ پویایی وارتقای سازمان ضروری است. به گفته شیخ حسینی، تمام تلاشمان را کرده ایم‌که انتصابات بر اساس مشورت و خرد جمعی باشد.

مدیر عامل بانک توسعه تعاون با معرفی امید سلیمانی به عنوان سرپرست شرکت سمات تاکید کرد: این شرکت یکی از مهم ترین مجموعه‌های بانک است و بخش مهمی از موفقیت بانک در بعد فنی و عملیاتی به فعالیت شرکت سمات مربوط می شود.

وی ادامه داد: ایجاد تحول در فعالیت‌های شرکت سمات باید در اولویت تیم جدید مدیریتی قرار گیرد.

شیخ حسینی با اشاره به ظرفیت بالای شرکت سمات اعلام کرد:این شرکت با شناسایی نیاز واحد های مختلف بانک در سطح صف و ستاد، تعامل صد درصدی با حوزه فناوری و اطلاعات بانک برقرار کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جانشین پروری پرداخت و گفت: از ابتدا بر تربیت و آموزش مدیران برای توسعه و ارتقای بانک تاکید داشته ام.بر این اساس در آینده نزدیک آزمونی در بین متقاضیان برگزار و منتخبان این آزمون دوره های تخصصی مدیریتی می بینند.

وی همچنین حوزه حقوقی بانک را نیازمند تحول دانست وگفت: برخی از واحدهای بانک با سکون روبرو بودند و ما نیاز داریم که این واحدها به سرعت متحول و پاسخگو شوند.

شیخ حسینی بیان کرد: در دعاوی و پرونده هایی که ما محق هستیم باید با تمام توان ازحق بانک دفاع و رای گرفته شود.

مدیر عامل بانک توسعه تعاون تصریح کرد:در حوزه بازرسی و نظارت باید به سمت پیشگیری و اصلاح حرکت کنیم و برخورد به عنوان گزینه آخر مطرح باشد.واحدهای نظارتی بانک نیز باید با یکدیگر هم افزایی داشته باشند.

وی همچنین حوزه بین الملل بانک را نیازمند تحول معرفی کرد وگفت:مدیران جدید باید با استفاده از ظرفیت بالای نیروی انسانی این واحد و تعامل با شرکت صرافی به ارتقای بانک از این ناحیه کمک کنند.

رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون نیز در این جلسه بر موضوع جانشین پروری در تمام واحدهای بانک اشاره کرد و گفت:حوزه آی تی شرکت سمات و فناوری بانک را مجزا از یکدیگر نمی بینیم .این دو مجموعه باید همدل و هم افزا فعالیت کنند.

در ادامه جلسه سید باقرفتاحی افزود:کارهای عقب مانده زیادی در حوزه آی تی داریم که مدیران جدید باید با سرعت به ایجاد تحول در این بخش ها بپردازند. وی ادامه داد:در حوزه بازرسی، نظارت و بین الملل نیز باید هم افزایی در دستور کار قرار گیرد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها