×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
بهمن ۲, ۱۴۰۳, ۱۰:۵۶ ق٫ظ
true
true
امکان صادرات ۶ هزار تن گاز مایع در کشور

اقتصادتهران: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به بهره‌برداری از پروژه ملی صادرات دریایی گاز مایع در اولین روز از هفته دولت سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: امکان بارگیری ۶ هزار تن گاز مایع با ایجاد تاسیسات مورد نیاز در اسکله شهید باهنر فراهم شد.

به گزارش ایرنا، علی اکبر نژاد علی ديروز در مراسم بهره برداری از پروژه ملی صادرات دریایی گاز مایع و گزارش عملکرد شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به اینکه در یک سال گذشته اتفاقات خوبی در شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی رخ داده است، افزود: سوخت رسانی مناسبی در اقصی نقاط کشور داشته‌ایم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ادامه داد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، عرضه‌کننده انحصاری سوخت‌های استراتژیک مانند بنزین و گازوئیل است.

وی با اشاره به اینکه تنوع ذی‌نفعان، ارتباطات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و صادرات و سوآپ گردش مالی بالایی را رقم می‌زند، گفت: این فعالیت‌ها نمی‌تواند توقف‌پذیر باشد، زیرا توزیع فرآورده‌ها رابطه عمیقی با امنیت ملی دارد.

نژادعلی تاکید کرد: مخازن ذخیره‌سازی دارای ۱۳ میلیارد لیتر است که ۴.۳ میلیون لیتر آن مربوط به بنزین در کشور است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: ۵۷ درصد از فرآورده‌ها توسط نفتکش‌های جاده پیما حمل می‌شود.

وی ادامه داد: ۶۲ درصد از هزینه‌ها نیز مربوط به نفتکش‌های جاده پیما است، در حالی که با توجه به تن- کیلومتر حمل فرآورده، لازم است به سمت انتقال با خط لوله برویم تا کاهش هزینه‌ها را ایجاد کنیم.

نژادعلی بیان کرد: اگر سی.ان.جی نبود ایران واردکننده بنزین می‌شد. ۲ هزار و ۵۳۶ جایگاه سی‌ان‌جی در کشور راه‌اندازی شده و رقم ۲۳.۵ میلیون لیتر سی.ان.جی اکنون مصرف می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به راه‌اندازی سامانه هوشمند سوخت، گفت: در سال ۸۵ ایران روزانه ۲۷ میلیون لیتر در روز بنزین وارد می‌کرد و مجلس را بر آن داشت که تنها ابزار قیمتی در کنترل مصرف موثر نیست و سامانه هوشمند سوخت شکل گرفت.

اجرای سامانه هوشمند سوخت، رشد مصرف بنزین به منفی ۱۲ درصد رسید

وی با بیان اینکه رشد مصرف بنزین در سال‌های بعد از انقلاب وجود داشته است، تصریح کرد: با اجرای سامانه هوشمند سوخت، مصرف بنزین در کشور به منفی ۱۲ درصد رسید و مصرف بنزین در کشور مهار شد و از ۷۳.۷ میلیون لیتر در روز در سال ۸۵ به ۶۴.۵ میلیون لیتر در سال ۸۶ رسید.

نژادعلی ادامه داد: در سال ۹۵ قیمت فوب خلیج فارس ۸۰۰ تومان بود و بنزین در کشور به قیمت هزار تومان عرضه می‌شد و می‌توانستیم همان زمان آزادسازی قیمت بنزین را انجام دهیم.

بازگشت سهمیه‌بندی بنزین در سال ۹۸، مصرف بنزین را ۲۳ درصد کاهش داد

وی تاکید کرد: با بازگشت سهمیه‌بندی بنزین در سال ۹۸، مصرف حدود ۲۳ درصد کاهش پیدا کرد. اکنون رشد مصرف بنزین ناهنجار است که به دلیل اختلاف قیمت موجود با کشورهای همسایه است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت در آبان سال گذشته اشاره کرد و گفت: ۲.۵ ساعت بعد از حمله سایبری اولین جایگاه سوخت به مدار بازگشت.

نژادعلی به بهره‌برداری از پروژه ملی صادرات دریایی گاز مایع در اولین روز از هفته دولت سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: امکان بارگیری ۶ هزار تن گاز مایع با ایجاد تاسیسات مورد نیاز در اسکله شهید باهنر فراهم شد.

وی با بیان اینکه طرح بازتوزیع یارانه بنزین در جهت عدالت محوری سال گذشته در کشور شکل گرفت، بیان کرد: تخصیص ۲۰ لیتر بنزین به هر نفر مصوب شد و در ۲ هفته تدوین، کدنویسی، پیاده سازی و تخصیص به جایگاه‌های سوخت منطقه پایلوت انجام شد؛ اگرچه اکنون این طرح متوقف است ولی به دستاوردهای فنی رسیدیم که ابزار غیر قیمتی سامانه هوشمند سوخت را دنبال کنیم.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches