true
اقتصادتهران: رویداد ” ناحیه نوآوری شریف” روز گذشته با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، پیروز حناچی شهردار تهران، فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، کشت پور شهردار منطقه ۲ و جمعی از اساتید و مدیران شهری در سالن جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، با برگزاری رویداد معرفی برنامه ناحیه نوآوری شریف و با حضور پیروز حناچی شهردار تهران و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، تفاهم نامه سه جانبه همکاری بین شهرداری منطقه ۲، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی شریف امضا شد.
این تفاهم نامه با هدف پیاده سازی و تقویت ناحیه نوآوری شریف و به منظور حمایت و توسعه کسب و کارهای خلاقانه، استارت آپ ها و اپلیکیشن های مدیریت شهری تدوین شده است که بر اساس آن ناحیه نوآوری شریف به عنوان اولین ناحیه نوآوری کشور با حمایتهای سه جانبه نهادهای مذکور توسعه و سازماندهی می گردد.
دکتر عبد تبریزی از سرمایه گذاران ناحیه نوآوری شریف و عضو هیات مدیره گروه مالی صدر پارس در این مراسم که در سالن جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: منطقه ۲ در بین مناطق شهرداری تهران منطقه ای است که به انجام کارهای نوآورانه و جدید شهرت دارد و کارهای تازه ای در حوزه بازسازی شهری و حرکتهای درون شهری انجام داده است و دانشگاه صنعتی شریف نیز دانشگاه معتبری است لذا تشکیل اولین ناحیه نوآوری کشور در محدوده دانشگاه شریف امری طبیعی و درست می باشد.
وی افزود: با شروع فعالیت های نوآورانه توسط شهرداری منطقه ۲ طبیعتا سایر مناطق نیز به تبعیت از این منطقه شروع به انجام اقدامات نوآورانه و جدید خواهند کرد و این فرایند همچون سایر نقاط دنیا منجر به دستیابی پیشرفتهایی چشمگیر در کشور خواهد شد.
در ادامه این رویداد پیروز حناچی شهردار تهران با بیان اینکه توسعه کسب و کارها فرصتی برای از بین بردن تهدیدهای فراروی شهرمان می باشد افزود: شهر تهران دست به گریبان مشکلات متعددی از جمله آلاینده های شهری است که هزینه های سنگینی را به شهر و سلامت شهروندان تحمیل می کند که حل این مشکلات در گروی توسعه راهکارهای خلاقانه و نوآورانه است.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز طی سخنرانی خود در رویداد ناحیه نوآوری شریف به بیان دیدگاه های خود پرداخت و گفت: پژوهشی که با پول دولت انجام شود، محکوم به شکست است و دولت باید محیط کسبوکار و اکوسیستم کارآفرینی را ایجاد کند.
ستاری همچنین تأکید کرد: بزرگترین استارتآپهای منطقه خاورمیانه متعلق به ایران است و در بیوتک نتایج فوقالعادهای کسب کردیم اما باید اکوسیستم را در کنار برنامهریزی شهری داشته باشیم لذا باید شتابدهندهها را توسعه دهیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همچنین اقدامات شهرداری منطقه ۲ را در حوزه های استارت آپی مثبت خواند.
گفتنی است ” ناحیه نوآوری شریف ” بر اساس ضرورت اکوسیستمی این مرکز علمی و با استقرار بیش از ۴۵۰ شرکت در نواحی اطراف دانشگاه صنعتی شریف شکل گرفته است که این ناحیه ۲۵۰ هکتار مساحت داشته و بین خیابان آزادی و سه بزرگراه شیخ فضل اله نوری، یادگار امام و جناح قرار گرفته است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=145143
false
true