true
اقتصادتهران: عضو هیأت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر از تفاهم نامه چندجانبه میان پالایشگاه غلات زر، مرکز دانش بنیان زر، انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان پالایشگاهی فرآوری غلات کشور، دانشگاه جامع علمی کاربردی زر، انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان، صادرکنندگان و خدمات فنی مهندسی مشتقات قندی فرآوری شده از غلات استان البرز و انستیتو تحقیقات تغذیهای ایران خبر داد.
محسن امینی ضمن اعلام این خبر گفت: انجام همکاریهای آموزشی، پژوهشی، کارآزمایی بالینی و همکاری در تدوین استانداردهای ملی و بین المللی از جمله موضوعات مورد توافق طرفین این تفاهم نامه بود.
وی همچنین فرهنگسازی در حوزه حذف قندهای مضر و ترویج استفاده از قندهای طبیعی را از دیگر موارد مطرح در این تفاهم نامه چند جانبه برشمرد و گفت: حضور دو انجمن فعال در حوزه فروکتوز در این تفاهم شرایطی را فراهم آورده است تا با استناد به یافته های علمی و مطالعاتی گامهای مثبتی در راستای سلامت جامعه برداشته شود.
نماینده البرز در اتاق ایران در بخش دیگر صحبتهای خود به اهداف تفاهم نامه اشاره و تشریح کرد: پروژههای تحقیقاتی مشترک، برگزاری دوره های آموزشی، همایشها و کنفرانسهای ملی و بینالمللی و انتشارات مشترک از جمله اهداف دیگر این تفاهم نامه است که طرفین به جدیت آنها را دنبال خواهند کرد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=43615
false
true