true
اقتصادتهران: مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران امضای قرارداد مطالعه فناورانه ٦ میدان نفتی را گامی اساسی برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی خواند و گفت: از جمله اهداف این قرارداد، افزایش ضریب بازیافت از این میدانها به میزان ٥ میلیارد بشکه است.
رکن الدین جوادی ، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران که به عنوان کارفرمای اصلی در مراسم امضای قرارداد واگذاری مطالعات فناورانه میدانهای نفتی اهواز، کرنج، کوپال، منصوری، گچساران و بی بی حکیمه با ٦ مرکز علمی و تحقیقاتی کشور حضور داشت، با بیان اینکه امضای این قرارداد یکی از قدمهای دیرهنگام این شرکت به شمار می آید، اظهار کرد: این اقدام در عین حال یکی از گامهای اساسی در مسیر تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم در این مسیر بیش از پیش صاحب دانش شویم و این توانمندیها افزایش یابد، وابستگی اقتصاد کشور به ویژه صنعت نفت کاهش می یابد و محدودیتهای بیرونی دیگر روی ما اثر نخواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه برای اجرایی شدن این هدف استراتژیک و ارزشمند باید هر دو طرف به باور این اقدام مهم می رسیدند، افزود: این واگذاری در بزرگترین و مهمترین میدانهای نفتی کشور و در محدوده عملیاتی یکی از قدیمی ترین و پرمسئولیت ترین شرکتهای شرکت ملی نفت ایران پایه ریزی شده است.
جوادی در ادامه افزود: این ٦ میدان، ٤٥ درصد مجموع ذخایر نفت کشور و ٣٥ درصد نفت قابل بازیافت کشور را تشکیل می دهد که در مجموع روزانه ١,٦ میلیون بشکه تولید نفت دارد و چنانچه این پروژه با همدلی و همراهی هر دو طرف به نتیجه برسد و حتی یک درصد ضریب بازیافت از این میدانها را افزایش دهد، حدود ٥ میلیارد بشکه تولید از این میدانها افزایش می یابد که درآمد قابل توجهی به همراه خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر اینکه اگر این پروژه با مشکلی مواجه شود هر دو طرف مقصر هستند، اظهار کرد: جلسات مستمر مشترک ادامه می یابد و در هر بخشی که لازم باشد شرکت ملی نفت مستقیما ورود پیدا می کند.
وی در عین حال قول داد که با وجود محدودیتهای مالی فعلی، پیش پرداختهای این قرارداد به دانشگاه ها تا قبل از پایان سال ٩٣ انجام می شود تا دانشگاه ها بتوانند اقدامهای اجرایی لازم را انجام دهند.
به گزارش شانا، در این مراسم همچنین محمدرضا مقدم، معاون پژوهش و فناوری وزیر نفت هم با تاریخی خواندن این روز و این قراردادها ، اظهار کرد: وزارت نفت برای اجرای این طرح تصمیم جدی گرفته است و هدف اصلی هم ارتقای توان علمی است و به همین دلیل تمام اقدامات در این کار متفاوت از گذشته است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=17341
false
true