true
اقتصادتهران: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر لزوم ارائه آموزشهای صحیح و بازدارنده در زمینه آسیبهای اجتماعی، گفت: طی ۴۰ سال گذشته سیاست عدم آموزش و یا عدم طرح این آسیبها منجر به بروز اتفاقات پنهانی در جامعه شده است که روز به روز مانند یک مسئله زیرپوستی رشد میکند.
به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در نشستی با وزیر بهداشت درباره مسائل مربوط به سلامت زنان، گفت: یقینا وزارت بهداشت یکی از مهمترین دستگاههای فعال در حوزه زنان و خانواده است و خوشحالیم که امروز میتوانیم مباحثی را در اینجا طرح کرده و همکاریهای جدی را در طول برنامه ششم و دولت دوازدهم با این وزارتخانه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بحثهای مربوط به زنان ابعاد مختلفی دارد افزود: یکی از مهمترین مباحث، حضور زنان در بخشهای مدیریتی وزارت بهداشت است که امیدواریم هم در سطح آموزش و در دانشگاههای علوم پزشکی به این موضوع توجه شود. بحث حضور ۳۰ درصد زنان در بخشهای مدیریتی این وزارتخانه کف انتظارات جامعه زنان است و فکر میکنم وزارت بهداشت به راحتی میتواند هدفگذاری ۳۰ درصد را در همه سطوح مدیران عالی، میانی و اجرایی انجام دهد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در طول برنامه ششم باید بتوانیم اهداف برنامه و اهداف طرح شده در سیاستهای کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری و برنامههای دولت را به وسیله یک سری شاخصهای تخصصی تعریف و بر اساس آن حرکت کنیم ادامه داد: یکی از درخواستهایمان این است که شاخصهای تخصصی در حوزه بهداشت را به ما معرفی کنید تا ما بتوانیم این شاخصها را با شاخصهای جهانی مقایسه کنیم. در حال حاضر یک سری شاخصهای جهانی داریم که اخیرا یکی از گزارشات آنها در حوزه شکاف جنسیتی در چهار حوزه بهداشت، آموزش، مشارکت سیاسی و مشارکت اقتصادی منتشر شد.
ابتکار همچنین گفت: بنابراین اگر بتوانیم شاخصهایمان را در حوزه بهداشت ایجاد کنیم و آمار درستی ارائه دهیم در رتبههای انتهایی قرار نخواهیم گرفت. متاسفانه در حال حاضر جزو پنج کشور انتهایی لیست هستیم. بر این اساس فکر میکنم به دلیل نقصهای آماریمان که ناشی از دقیق نبودن شاخصهاست نمیتوانیم پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران را در حوزه زنان به زبان علمی و آماری بیان کنیم. حال اگر بتوانیم شاخصهای تخصصی حوزه بهداشت را داشته باشیم میتوانیم بر اساس آنها در حوزه زنان حرکت کنیم.
ابتکار با بیان اینکه مهمترین مسئله برای پیشگیری از بیماریها اعم از جسمی، روانی و رفتارهای پرخطر «آموزش» است، گفت: مقام معظم رهبری هم دستور دادند که ساز و کار خاصی در این حوزه ایجاد و هر سه ماه یکبار گزارش آن ارائه شود، متاسفانه اکنون آموزشهای لازم در حوزه مهارتهای زندگی اعم از خودمراقبتی، بهداشت و … در نظام آموزش و پرورش کمرنگ است. این موضوع باعث میشود که از همان دوران نوجوانی افراد در معرض آسیب قرار گیرند و تصمیمات نادرست اتخاذ کنند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=101611
false
true