جمعه, ۱۷ بهمن , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

افتتاح کارخانه کنسانتره آهن زیرکوه با مشارکت سرمایه‌گذار خارجی

۱۵ بهمن, ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۹

افتتاح کارخانه کنسانتره آهن زیرکوه با مشارکت سرمایه‌گذار خارجی

اقتصادتهران: کارخانه کنسانتره آهن با مشارکت سرمایه‌گذاران ایران و چین در چهارمین روز دهه فجر با حضور استاندار خراسان جنوبی در شهرستان زیرکوه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش اقتصادتهران، آیین بهره‌برداری رسمی از واحد تولید کنسانتره آهن شهرستان زیرکوه روز شنبه در ادامه سفر استاندار به این شهرستان مرزی و با حضور نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مسوولان و سرمایه‌گذاران این طرح صنایع معدنی برگزار شد.

سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی در این آیین گفت: کارخانه کنسانتره آهن شرکت بارمان آساک هیراد با سرمایه‌گذاری حدود ۴۰۰ میلیارد تومان به عنوان بزرگترین واحد صنعتی شهرستان زیرکوه فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.

حامد حسن‌نژاد افزود: این کارخانه در زمینی به مساحت هفت هکتار احداث شده و ظرفیت تولید سالانه آن ۳۵۰ هزار تن کنسانتره آهن است.

وی بیان کرد: بخش عمده مواد اولیه کارخانه کنسانتره آهن زیرکوه از معدن سنگ آهن کلاته ناصر شهرستان زیرکوه و بخش دیگری از سه معدن خواف (خراسان رضوی) تامین می‌شود.

سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: با بهره‌برداری از این واحد صنعتی برای حدود ۹۰ نفر به‌صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها