اقتصاد تهران
شماره خبر : 127224
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
اقتصاد تهران

افتتاح مرکز روزانه توانبخشی و آموزشی افراد ضایعات نخاعی طرشت

اقتصادتهران: همزمان با گرامیداشت هفته بهزیستی، مرکز روزانه توانبخشی تحت حاد افراد دارای آسیب نخاعی طرشت توسط مرکز حمایت از معلولین ضایعات نخاعی ایران و با حمایت شهرداری منطقه دو با حضور معاون وزیر، شهردار منطقه دو و سفیر کشور ژاپن افتتاح و به بهره برداری رسید.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، مرکز روزانه توانبخشی و آموزشی افراد دارای آسیب نخاعی توسط مرکز حمایت از معلولین ضایعات نخاعی ایران و با هدف ارائه خدمات آموزشی، توانبخشی و اسکان موقت به منظور بازگشت مجدد به خانواده و جامعه با حمایت شهرداری منطقه دو تهران در محله طرشت افتتاح شد.

رسول کشت پور شهردار منطقه دو در این مراسم با تاکید بر ضرورت تقویت تشکل های مردمی در موضوع آموزش به خانواده ها و افراد دارای آسیب نخاعی اظهار داشت: مرکز توانبخشی و آموزشی افراد ضایعات نخاعی به عنوان مرکز حمایتی نقش مهمی را در زیست افراد دارای ضایعه نخاعی و خانواده آنها ایفا می نماید و بنده امید دارم که با هدایت صحیح فرهنگی جامعه، تعداد  این مراکز هرگز افزوده نشود و به نقطه ای برسیم که با داشتن سبک زندگی درست و پرهیز از رفتارهای ناشیانه در حین کار و رانندگی، موجب ایجاد عارضه جبران ناپذیری همچون ضایعه نخاعی برای خود و دیگران نشویم.

رسول کشت پور شهردار منطقه دو همچنین افزود: از همه دست اندرکارانی که این مرکز را فعال کردهاند قدردانی می کنم و معتقدم مسئولیت اجتماعی ما در مقابل افراد توانیاب فراهم آوردن زیرساخت‌ها و زمینه هایی برای تسهیل زندگی ایشان است.