اقتصاد تهران
شماره خبر : 247702
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
اقتصاد تهران

استقرار یک دستگاه یخ ساز در پایانه مرزی زرباطیه عراق

اقتصادتهران: شهردار منطقه ۲ از استقرار یک دستگاه یخ ساز با ظرفیت ۶۴۰ کیلو یخ در روز در پایانه مرزی زرباطیه عراق خبر داد.به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه2، مهدی صالحی با اشاره به حضور گسترده زائران اربعین حسینی در مرز مهران، گفت: به منظور تامین رفاه زائرین یک دستگاه یخ ساز با ظرفیت تولید ۶۴۰ کیلو یخ در روز در پایانه مرزی زرباطیه مستقر شده است
وی به مشارکت خیرین در پذیرایی از زائران اشاره کرد و گفت: با مشارکت خیرین ضمن استقرار ۳ دستگاه یخچال کانتینری در پایانه، ۳۵۰ هزار بطری آب معدنی تهیه و توزیع می‌شود.
شهردار منطقه2 در ادامه به فعایت موکب سیار در این پایانه اشاره کرد و گفت: در این موکب با توزیع آب معدنی، شربت و همچنین کنسرو، کیک و آب میوه از زائرین پذیرایی می‌شود.
صالحی با اشاره به فعالیت شبانه روزی ۱۵۰ نفر از خادمین حسینی در پایانه مرزی زرباطیه گفت: به منظور نظافت مسیر پیاده‌روی زائرین علاوه بر استقرار تجهیزات و ماشین آلات، ۴۰ عدد مخزن یکهزار و ۱۰۰ لیتری در مسیر جانمایی شده است.