اقتصاد تهران
شماره خبر : 94794
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۷
اقتصاد تهران

استقرار سامانه هوشمند ثبت تخلف جاده‌ای در آینده نزدیک

اقتصادتهران: معاون حمل و نقل و مهندسی پلیس راه ناجا از پیگیری‌های مستمر به منظور استقرار سامانه هوشمند ثبت تخلف در جاده‌ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد از این طریق رفتار غیر منطقی رانندگان در جاده‌های سراسر کشور رصد و کنترل شود.

به گزارش ایسنا، سرهنگ ناصر قلی‌نیا در یک برنامه رادیویی با اشاره به ماموریت پلیس راه ناجا در جاده‌های برون شهری گفت: کار اصلی ما شناسایی مشکلات ایمنی در حوزه راه‌هاست و به ارائه راه حل های مختلف در راستای ارتقای مهندسی حمل و نقل می پردازیم.

وی پیگیری در راستای سامانه‌های مختلف کنترل ترافیک و وسایل حمل و نقل عمومی را از دیگر وظایف این سازمان برشمرد و افزود: اخیرا سامانه پایش هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل عمومی را برای کنترل این ناوگان اجرا کرده‌ایم که رفتار رانندگان وسایل حمل و نقل عمومی را به صورت هوشمند رصد می‌کند.

سرهنگ قلی نیا از پیگیری‌های مستمر به منظور استقرار سامانه هوشمند ثبت تخلف در جاده‌ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد از این طریق سرعت و رفتار غیر منطقی رانندگان در جاده های سراسر کشور رصد و کنترل شود.

 وی شناسایی نقاط حادثه خیز راه‌ها را یکی از راهکارهای کمک رسان در جهت کنترل ترافیک جاده ای دانست و افزود: امیدواریم به حوزه حمل و نقل و ترافیک کمک نماییم و روز به روز شاهد بلوغ ایمنی در کشور عزیزمان باشیم.