اقتصاد تهران
شماره خبر : 223560
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۲
اقتصاد تهران

ارتقای امنیت و سلامت غذایی مردم با رویکرد اقتصاد محور

اقتصادتهران: سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: با توجه به اساسنامه مترقی این سازمان که مغفول باقی مانده، باید زنجیره تامین، تولید و توزیع این سازمان با مشارکت حداکثری اتحادیه‌ها و تشکل‌ها هوشمندسازی شود که این امر دراولویت برنامه‌ها قرار دارد.

به گزارش ایرنا، اسماعیل قادری فر، روز چهارشنبه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید سازمان مرکزی تعاون روستایی در جمع خبرنگاران افزود: ارتقای امنیت و سلامت غذایی مردم با رویکرد اقتصاد محور به عنوان یک زیربنای اقتصاد مقاومتی یکی از ارکان کلیدی برنامه‌های تقویمی وزیر جهاد کشاورزی و مجلس شورای اسلامی و دولت است.

وی با بیان اینکه سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران به عنوان یک سازمان مویرگی در تمام بخش ها و روستاها و جای جای کشور نقش آفرین است، اظهار داشت: با استفاده از ظرفیت مغفول مانده اساسنامه مترقی این سازمان سعی داریم با نگاه هوشمند سازی زنجیره تامین، تولید، توزیع و مشارکت حداکثری اتحادیه ها و تشکل ها اثرگذار و مردمی نه اتحادیه هایی که صرف کار بازرگانی فعالیت دارند، بهره ببریم.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تصریح کرد: تلاش داریم با حداکثر منفعت رسانی به روستاییان و کشاورزان به عنوان پیشقراولان عرصه تولید کشور و همچنین رویکرد خدمتگذاری به مصرف کنندگان و شهروندان، راهبری برنامه های عملیاتی سازمان را عهده دار شویم؛ سرفصل های برنامه تدوین شده در اولین جلسه ارایه می شود.

قادری فر درباره بکارگیری شرکت های دانش بنیان و استارتاپ های بخش کشاورزی گفت: یکی از آرزوهای من این بوده که از ظرفیت استارتاپ ها در این بخش استفاده کنیم؛ حداقل در پنج سال گذشته ده ها مکاتبه و جلسه با روسای سازمان مرکزی تعاون روستایی داشتیم که از توان شرکت های دانش بنیان، واحدهای فن آور، پارک های علم و فناوری، استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپا در زنجیره هوشمند تامین، تولید و توزیع با هدف خدمت رسانی به روستاییان و کشاورزان استفاده کنیم.

وی ادامه داد: البته به دلیل مسائل سازمانی یا وابستگی به برخی ارکان، این موضوع در واحدهای اجرایی عملیاتی نشده که امیدواریم با تغییر مسیر این موضوع در سازمان عملیاتی شود تا از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و علم و فناوری و استارتاپ ها در بخش کشاورزی حداکثر استفاده کنیم تا این بخش ها بتوانند ا نواوری و دستاوردهای فناوری در  همه بخش ها مورد استفاده قرار دهند.