دوشنبه, ۸ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

احداث بوستان مسافر در منطقه ۲۲

۵ دی, ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷

احداث بوستان مسافر در منطقه ۲۲

اقتصادتهران: حوزه امور شهری و محیط زیست منطقه ۲۲، از ابتدای مهر سال ۹۴ به احداث فضای سبز بوستان مسافر در محدوده ناحیه یک اقدام کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، اداره فضای سبز حوزه معاونت امور شهری و محیط زیست منطقه، پس از شناسایی نقاط و محل‌های مستعد و با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی نسبت به احداث و توسعه فضای سبز اقدام کرده است.

قاسم مولایی شهردار منطقه ۲۲ با اعلام این خبر گفت: “بوستان مسافر در عرصه‌ای بالغ بر ۱۰ هزار متر مربع در جنوب بزرگراه شهید خرازی، ضلع شمال خیابان بنفشه چهاردم قرار گرفته است و یکی از بوستان‌های شاخص محدوده ناحیه یک است. هدف از احداث این بوستان افزایش سرانه و آراستگی منظر شهر که تأثیر مثبت و به سزایی در کاهش آلودگی هوا و آلودگی صوتی دارد و در راستای حرکت‌های قبلی شهرداری است.”

وی در تشریح اهداف این برنامه نیز تصریح کرد: ” ایجاد منظر شهری زیبا با استفاده از کاشت گونه‌های کمیاب همانند ماهونیا، کلوتریا، کامیس پاریس سر طلایی، لاوسون، سه رنگ، ماگنولیا و غیره همچنین نصب لوازم بازی کودکان، نصب میز پینگ پنگ، سطل زباله و نیمکت از جمله اهدافی است که شهرداری منطقه ۲۲ در خصوص احداث و نگهداری فضای سبز در این محدوده از پایتخت دنبال می‌کند.”

لازم به توضیح است اجرای سیستم آبیاری هوشمند (اسپرینگری) در مساحتی به متراژ بیش از ۲ هزار و ۵۰۰  مترطول از دیگر اقدامات شهرداری منطقه ۲۲ است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها