اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 7، از اجرای عملیات لوله گذاری آب خام فضای سبز در این منطقه به منظور صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع آبی خبر داد.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 7، عباس مافی با بیان این مطلب افزود: اداره فضای سبز منطقه در سه سال اخیر با اجرای اقدامات گسترده، شبکه آبرسانی را از 54 به 94 درصد ارتقاء داده است.
وی در ادامه تصریح کرد: اجرای طرحهای مکانیزاسیون آبیاری در بوستانهای آزادگان و باغ موزه قصر در سال جاری، در راس فعالیتها قرار دارد تا با این روش علاوه بر کاهش نیروی انسانی و آبیاری یکنواخت، در میزان مصرف آب صرفه جویی قابل توجهی انجام شود.
معاون شهردار منطقه 7 گفت: توسعه شبکه آب در خیابانهای شهید ادیبی، دانش، کشواد، شهید سلیمان خاطر، اقلیما، اسلامی، شهید طالقانی، شهید موحد کاشانی و تعویض شبکه فرسوده در خیابانهای شهید مدنی، شهید بهشتی و خرمشهر تنها بخشی از فعالیتهای شاخص منطقه بوده است.
دیدگاه ها بسته هستند.