اقتصاد تهران
شماره خبر : 32097
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۹/۰۹
اقتصاد تهران

اجرای طرح ویزیت پلاک به پلاک بلوک قالیشوها در محله هرندی

اقتصادتهران: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۲ تهران از اجرای طرح ویزیت پلاک به پلاک بلوک قالیشوها در محله هرندی واقع در ناحیه ۴ این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲ تهران، محمدعلی قندهاری نیا معاون امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه گفت: در راستای طرح انضباط شهری و سیاستهای شهرداری تهران مبنی بر ارتقاء کیفیت زندگی در منطقه ۱۲، همچنین ارائه خدمات ویژه در محله آسیب پذیر هرندی و ارتقاء سطح بهداشت وسلامت شهروندان، طرح ویزیت منزل به منزل بلوک قالیشوها و ارزیابی سلامت و بررسی مشکلات جسمی و معضلات بهداشتی خانوار این بلوک در حال اجرا است.

وی همچنین از بررسی وضعت جسمی کودکان این بلوک از نظر بیماری پوست و مو و شیوع پدیکولوزیس در کودکان و سم پاشی محیط‌های آلوده خبر داد و گفت: توزیع دارو بین شهروندان و کودکان این بلوک نیز در دست اقدام می باشد