اقتصاد تهران
شماره خبر : 92466
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۰۸
اقتصاد تهران

اجرای طرح “نانوایی دوستدار محیط زیست” در منطقه ۲

اقتصادتهران: شهردار منطقه دو از اجرای طرح ” نانوایی دوستدار محیط زیست ” با هدف ترویج فرهنگ استفاده از کیسه و سفره‌های پارچه‌ای و در نهایت حذف کیسه‌های پلیمری و پلاستیکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، عزیز اله نظری با اعلام این مطلب اظهار داشت: لزوم فرهنگ سازی هرچه بیشتر و ترغیب مردم به استفاده از مواد تجزیه پذیر و عدم استفاده از مواد نایلونی که باعث ایجاد مخاطرات زیست محیطی برای سلامت افراد جامعه شده است؛ به منظور بالا بردن سطح سلامت محیط زیست شهری شهروندان، جزء اولویت‌های ویژه در شرایط کنونی زندگی شهری است.

نظری  در ادامه با یادآوری این مهم که فرهنگ استفاده از کیسه های پارچه ای در بین گذشتگان ما وجود داشته گفت: متاسفانه امروزه زندگی مدرن و شهرنشینی در سطح کلانشهرها، شهروندان را به استفاده گسترده از کیسه های نایلونی و پلیمری سوق داده که این امر نیز منجر به افزایش حجم زباله‌های پلاستیکی تولیدی در پسماندهای شهری شده است.

شهردار منطقه دو با اشاره به اینکه “طرح نانوایی سبز=نانوایی دوستدار محیط زیست” در سطح محلات ۲۱ گانه با همکاری گسترده نانوایی‌های دوستدار محیط زیست در این بخش از منطقه در حال اجرا است  افزود: این طرح که در راستای آگاهی بخشی و ارتقای سطح آگاهی عمومی شهروندان در خصوص مضرات بهداشتی و زیست محیطی ناشی از استفاده کیسه‌های پلاستیکی و پلیمری که از مشتقات نفتی ساخته می‌شوند، در دستور کار اداره محیط زیست منطقه قرار گرفته است از زمان آغاز خوشبختانه با مشارکت چشم گیر شهروندان همراه بوده است.