true
اقتصادتهران: رییس دانشگاه لرستان گفت: اتاقهای فکر مهمترین ثروت هر کشور هستند.
به گزارش ایسنا، دکتر عزیزی در جلسه هیات رئیسه این دانشگاه با بیان اینکه اتاقهای فکر استانی را میتوان بازوی توانمند دولت برای عمل بر اساس خرد جمعی دانست، افزود: اتاقهای فکر باعث ارتقای گفتوگو، تبادل نظر و حتی تضارب افکار برای توسعه یافتگی از طریق توسعه شبکه نخبگان استان میشود.
وی ادامه داد: در واقع اساس اتاق فکر، مفاهمههای فکری است. شناسایی فکر در اتاق فکر صورت میگیرد و مرکزی برای شناسایی فکرسازان و فکرپژوهان است.
دکتر عزیزی اضافه کرد: در این مرکز، فکرورزی روشمند برای مفهومسازی در جهان واقعی و در حوزه انسانی صورت میگیرد. اتاق فکر، بستری فراهم میآورد که احیای فکرپژوهی و فکرسازی روشمند در جامعه انسانی ممکن شود و در زوایای مختلف در منطق بنیادین صورت گیرد.
رئیس دانشگاه لرستان گفت: اتاقهای فکر مهمترین ثروت ملی هر کشور هستند که با احیای منطق فکر در جامعه، امنیت ملی و توسعه ملی به وجود میآورند و جامعه را از ورود دانش و تکنولوژی عرفی بازمیدارند و درصدد انتقال دانشهای بنیادین و تکنولوژی مادر برمیآیند.
دکتر عزیزی اظهار کرد: اتاق فکر دو تاثیر عمده بر جای میگذارد، اول در ایدهسازی و ایدهپروری که تا حدودی افق آیندهپژوهی را ممکن میسازد. دوم در سیاستگذاری، تعلیم سیاستمداران، مدیران حکومتی تاثیر عملی دارد. به طور کلی نقش اولیه اتاقهای فکر ایجاد پل بین جهان ایده و عمل است.
وی تأکید کرد: یکی از آسیبهای جدی در حوزه مدیریتی، گرفتار شدن تصمیمگیرندگان در گیر و دار مسایل اجرایی روزمره است. تا وقتی مدیران سرگرم طی روالهای از پیش تعیین شده، شرکت در جلسات، پاسخگویی به مراسلات و مانند اینها هستند فرصت چندانی برای تفکر و اندیشه نخواهند یافت و در خوشبینانهترین حالت، اگر هم فرصت این کار را بیابند در تصمیمگیری، تکیه بر تفکر منفرد دستیابی به موفقیت را تضمین نمیکند، بنابراین لازمه عبور از این چالش، ایجاد ساختاری است که بتوان از طریق آن فکر را غنی و بارور ساخت.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=61946
false
true