اقتصاد تهران
شماره خبر : 247995
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
اقتصاد تهران

اتاق‌های عمل بیمارستان طالقانی مشهد با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد

اقتصادتهران: اتاق‌های عمل و بخش مراقبت ویژه بیمارستان طالقانی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.

به گزارش اقتصادتهران، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیینی که روز دوشنبه به همین مناسبت در مشهد برگزار شد گفت: خادمان سلامت در حوزه‌های بهداشت، دارو و درمان، همواره و به‌طور ۲۴ ساعته در خدمت مردم هستند و هیچ گاه از خدمت به مردم خسته نمی‌شوند و تمامی این نیروها به محض بازگشت از ماموریت اربعین حسینی در عراق برای ماموریت ویژه در مشهد و در دهه آخر ماه صفر آماده شده‌اند.

وی افزود: برای ما سلامت زائر بسیار مهم است و دعا می‌کنیم که تمامی زائران و مجاوران امام مهربانی‌ها در سلامت کامل باشند و نیازی به دریافت خدمات درمانی نداشته باشند.

او ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از بهترین‌های دانشگاه‌های کشور در حوزه سلامت بوده و خوشبختانه نگرانی‌های دیگر مناطق کشور در نقاط مرزی را در خراسان رضوی نداریم اما باید برای خدمت بیش از پیش به زائران و مجاوران امام رضا(ع) تلاش دوچندانی شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که ماموریت ویژه روزهای پایانی ماه صفر با همکاری تمامی مجموعه‌ها اجرا می‌شود گفت: با همکاری سپاه، ارتش، نیروی انتظامی، آستان قدس رضوی، جمعیت هلال احمر و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) کانکس‌ها، سوله‌ها و پایگاه‌های سلامت و اورژانس دایر می‌شود و در این خصوص باید بگوییم که یکی از بیمارستان‌های مجهز و پیشرفته در مسیر زائران پیاده هم مرکز درمانی طالقانی مشهد است که از امکانات بسیارخوبی در مسیر خدمت‌رسانی به زائران پیاده امام هشتم(ع) برخوردار است.

عین‌اللهی افزود: در ماه‌های اخیر، تلاش‌های گسترده‌ای صورت گرفته تا بیمارستان طالقانی بتواند به‌خوبی کمک حال زائران پیاده امام رضا(ع) باشد تا اگر دچار مشکل شدند بلافاصله خدمت موردنیاز را دریافت کنند.