اقتصادتهران: شهردار منطقه ۱۰ از اجرای تمهیدات ویژه برای آماده سازی خیابان آزادی و معابر منتهی به مسیر راهپیمایی برای برگزاری هرچه با شکوه تر جشن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و برپایی برنامه های فرهنگی و هنری در روز ۲۲ بهمن خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، سهیلا صادق زاده شهردار منطقه ضمن اعلام این خبر با تاکید بر اهمیت ترویج و تعمیق آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی ایران گفت: منطقه ۱۰ با توجه به موقعیت جغرافیایی، پرچم داری قسمت عمده ای از مراسم را به عهده خواهد داشت، بر همین اساس زمینه های حضور گسترده و منسجم مردمی در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن فراهم شده است.
وی شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن را یکی از مهمترین برنامه های این منطقه برشمرد و گفت: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مدیران، کارکنان، بسیجیان و آحاد شهروندان به صورت پرشور در صفوف منسجم راهپیمایی حضور خواهند داشت، همچنین با هماهنگی های انجام شده غرفه های فرهنگی در مسیر راهپیمایی دایر خواهد شد.
شهردار منطقه با اشاره به آذین بندی و فضاسازی منطقه و آراستگی معابر افزود: برای حفظ ایمنی و سهولت در تردد راهپیمایی کنندگان تمامی اقدامات در قالب “ساماندهی، نظافت و پاکسازی سطوح معابر و لایروبی کانال ها، حذف زواید فیزیکی، ترمیم خرابی ها، آماده سازی سرویس های بهداشتی و تمهیدات ترافیکی اندیشیده شده است همچنین در شب قبل و روز اجرای مراسم نیز تمامی نیروهای منطقه و عوامل اجرایی در آماده باش کامل به سر می برند و قبل و حین و بعد از مراسم با عمل به وظایف محوله در خدمت رسانی به شهروندان تلاش خواهند کرد.
صادق زاده یادآور شد: تمهیدات لازم برای استقرار غرفه های پردیس روز ۲۲ بهمن در مسیر راهپیمایی با موضوعات فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی با مضامین آموزشی، دینی و مذهبی و اجرای مسابقات با شعار “افتخار به گذشته امید به آینده” به همراه برنامه های استیج و استقرار تیم های رسانه های عمومی صورت گرفته است.