یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

آب‌بندان‌های سه استان شمالی کشور بهسازی می شود

۲۹ شهریور, ۱۳۹۷ - ۰۱:۴۹

آب‌بندان‌های سه استان شمالی کشور بهسازی می شود

اقتصادتهران: معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه مالی و برنامه عملیاتی بهسازی آب‌بندان ها در ۳ استان‌ شمالی کشور خبر داد.

به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، عبدالمهدی بخشنده با اشاره به این که استان های مازندران، گیلان و گلستان از بیشترین میزان بارش در کشور برخوردارند، اظهار داشت: این سه استان بهترین منابع آب و خاک کشور را دارند ولی به علت توزیع نامناسب زمانی و مکانی بارش و همچنین کمترین میزان مهار آب های سطحی (متوسط گیلان و مازندران ۱۵ درصد)، ۹.۸ میلیارد متر مکعب آب کشور بدن بهره برداری مناسب به دریای خزر می ریزد.

وی بهسازی آب بندان ها را از جمله برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در راستای افزایش بهره وری از منابع آب و خاک در سازگاری با کم آبی و مهار آب های سطحی در استان های یاد شده عنوان کرد و افزود: آب‌بندان ها، سازه ذخیره ساز آب کشاورزی، سازوکارها و تمهیدات مهار آب های سطحی در استان های مازندران، گیلان و گلستان بوده است که آب رودخانه ها و هرز آب ناشی از بارندگی در فصل های غیرکاشت از طریق کانال ها و پمپاژ به آنها هدایت شده و در فصل بهار و تابستان برای آبیاری مورد استفاده قرار می گیرد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد:موضوع مهار آب های سطحی و از جمله بهسازی آب‌بندان ها از اولویت های وزیر جهاد کشاورزی بوده که با مساعدت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، برنامه عملیاتی بهسازی آب‌بندان ها در ۳ استان‌ شمالی کشور در دستور کار قرار گرفت.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها