کشاورزی

استفاده از بقایای تولیدات کشاورزی در تغذیه دام

 

اقتصادتهران: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی از اجرای طرح استفاده از بقایای تولیدات کشاورزی در تغذیه دام ها در ۱۱ استان کشور خبر داد.

به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، تورج صارمی گفت: با اجرای طرح بهبود مدیریت تغذیه دام با روش های خوراک دهی، ذخیره سازی خوراک و استفاده از انواع مواد علوفه ای، می توانیم راندمان تولید در واحدها را بهبود بخشیم.

وی افزود:بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد از هزینه های تولید مربوط به بخش تغذیه دام است، بنابراین باید با استفاده از راهکارها و دستاوردهای روز دنیا به بهبود مدیریت تغذیه دام کمک کنیم.

صارمی با بیان این که با بهبود تغذیه، درصد هزینه تولید و قیمت تمام شده محصول کاهش می یابد، افزود: البته تمام این موضوعات وابسته به این است که در تنظیم و متوازن کردن جیره ها مطابق با استانداردهای روز عمل کنیم و استفاده از افزودنی و مکمل هایی که به بهبود راندمان تولید، بهبود سلامت دام و ارتقای کمی و کیفی تولید کمک می کند را مد نظر قرار دهیم.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور تولیدات دامی در خصوص سلامت دام گفت: در کنار ارتقای کمی و کیفی تولید، سلامت دام نیز موضوع بسیار مهمی است که با استفاده از روش ها و استانداردهای روز دنیا باید بتوانیم شرایط لازم برای افزایش راندمان و کیفیت تولید دام در طول دوره اقتصادی اش را فراهم کنیم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*